top of page

İnci Kolye Set Dizimi

Güncelleme tarihi: 30 Kas 2023

Bahar geldi, düğün dernek ayları başladı. Tatlı bir telaş düğün hazırlıkları...İzmir'i bilenler bilir. Çankaya ve Kemeraltı Çarşısı, gelinlik, damatlık, çeyizlik, takı, altın, davetiye, gelin bohçası, sepeti, bindallısı, kınası aksesuarı... Bu mutlu organizasyon için aradığınız her şeyin, her bütçeye göre karşılanabileceği devasa bir alış veriş merkezidir. Uzun alışveriş listesinde inci gerdanlıkların yeri ise bir başkadır.


İnci setler düğün, mezuniyet ve özel günlerin vazgeçilmez aksesuarı. Işıl Takı olarak 25 yılı aşkın tecrübemiz ile müşterilerimize uygun fiyatlı ve çok hızlı bir şekilde diledikleri tasarımda inci setleri hazırlayıp sunabiliyoruz. Özel tasarım inci setiniz aynı gün içinde veya en geç 1 iş günü içinde hazır oluyor. Göz atmak için tıklayın

İnci dizimi ücretsiz

inci dizileri
İnci Dizileri

Pek çok müşterimizin elinde çok değerli inciler mevcut. Anneler, kayınvalideler ellerindeki bu güzel incileri çocuklarına aktarmak istiyor.


Bu incileri yeniden değerlendirmek ve onları yeni nesillere aktarmak hem harika bir gelenek hem de daha hesaplı bir çözüm. Dilerseniz incilerinizi ücretsiz olarak yeniden diziyoruz. Hem de geniş ürün kataloğumuzdan kendi seçtiğiniz özel inci kilitleri, broşları ve rondel ara parçaları ile size özel tasarımlar üreterek. Ayrıca inci dizimi ücretsiz.


İnciniz yok ise üzülmeyin. Işıl Takı'da doğal havuz incileri uygun fiyatlar ile mevcut.

Modern veya klasik, drop damla veya rondel. Bazen çok geleneksel ve gösterişli bazen de sade ve minimal tasarımlar isteyen müşterilerimiz oluyor.



Çok haklılar. Bazıları göz kamaştırıcı setler severken, bazılarının gönlünde sade ve ilerde günlük de kullanılabilinecek minimal tasarımlar var. Işıl Takı'da çok geniş bir tasarım kataloğu mevcut. Dilediğiniz ürünü çok kısa sürede temin etmek mümkün.



Bizi en çok mutlu eden şey, tamamlanan inci setlerini görünce müşterilerimizin yaşadığı sevinç ve gurur. Evet, çünkü bu seti onlar tasarladılar. Tam istedikleri gibi oldu.


Aaa, tabii yoğun düğün hazırlıkları yapılacakları listesinden, takı seçimi işinin harika bir sonuçla tamamlanmasının verdiği rahatlamayı da unutmayalım.

Hem de en uygun fiyata en kısa sürede, en az yorgunlukla....



Herkesin mutlu olduğunu görmek gerçekten çok güzel. Değerlendirmek istediğiniz incileriniz var ise, veya özel tasarım inci set yaptırmak istiyorsanız sizleri bekliyoruz.


İncileri sizin seçtiğiniz özel gümüş ara parçaları ile diziyoruz


İnci dizmek bir maharet ve ustalık işi. Aşağıya özel tasarım madalyonlu bileklik yaptıran bir müşterimizin inci bilekliğinin dizilme sürecinin videosunu bırakıyoruz. Usta elleri iş üstünde izleyin.

Bu üründe gümüş marina/denizci kilit sistemi, dorika gümüş toplar ve gümüş replika antik para madalyon kolye ucu kullanılmıştır. Kilit sistemi açılarak madalyonun çıkarılması/değiştirilmesi mümkündür.

Sıra Suyolu Gelin Seti, Alyans ve Tektaşa geldi ise doğru yerdesiniz!

Işıl Takı da inci setlerin yanı sıra, suyolu gelin setleri, 3lü veya 4lü altın modeli pırlanta işçiliği gümüş takımlar, alyanslar, beştaş ve tektaş yüzükler de bulabilirsiniz. Gelin veya nişan hazırlıkları sırasında; gelin, damat ve kayınvalidelere özel tüm değerli hediyeleriniz ve takılarınız için aradığınız her türlü mücevheratı bir defada Işıl Takı'da inceleyebilir, deneyebilirsiniz.



Pek çok müşterimiz abiye elbisesini Kemeraltı Çarşısından aldıktan sonra, en uygun takılar ile tamamlamak için Işıl Takı'ya uğruyor. Elbiseniz yanınızdayken takı seçmek çok daha kolay. İsterseniz mağazamıza uğramadan önce web sitemizin Abiye/Suyolu bölümünden takılarımıza göz atabilirsiniz.


Hangi takıyı almaya karar veremediniz, ama bir daha çarşıya gelecek gücünüz de kalmadı? Çok Normal:) Dert etmeyin: Ürünleri Işıl Takı 'da deneyimleyin, fotoğraflarını çekin, daha sonra yakınlarınız gösterip fikirlerini alarak internet sitemiz isiltaki.com 'dan alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. En çok beğendiğiniz ve severek, içinize sinerek karar kıldığınız mücevheriniz kargo ile kapınızda olur. Hem de kargo ücretsiz! İşte bu kadar:)


İnci takımınız / Suyolu Setiniz hazırlanırken Tarihi Kızlarağası Hanının Keyfini Çıkarabilirsiniz


Işıl Takı, Tarihi Kızlarağası Hanında, zemin katta 62 numarada bulunuyor. Gelinlik ve abiyenizi aldınız, Işıl Takı'ya uğradınız, inci gerdanlığınız için zevkinize ve kıyafetlerinize uygun bir seçim yaptınız, suyolu gelin setiniz için parmak ölçünüzü verdiniz: Biraz soluklanmak isterseniz Kemeraltı Çarşısındaki en güzel yerlerden birindesiniz.


En iyi közde kahve, en meşhur söğüşçü, en çılgın kumrucu, en fenomen tatlıcı burada çünkü...

Hala enerjiniz varsa antikacıları, plakçıları otantik giyim butiklerini de gezebilirsiniz tabii ki:)

Hepsi Tarihi Kızlarağası Hanında, iki adım mesafede. Boşuna Kemeraltı Çarşısı için dünyanın en büyük açık hava alışveriş merkezi demiyorlar. Bulunduğunuz nokta işte bu devasa AVM'nin dinlenme ve yiyecek içecek alanı. Hem de gerçek orijinal ve tarihi.


İzmir Konak Meydanından Işıl Takı'ya kolayca Ulaşabilirsiniz.

İzmir'de yaşayan herkes bilir ama; Kemeraltı Çarşısı denilince aklınızda hiç bir çağrışım oluşmuyor ise, küçük gümüş dükkanımız Işıl Takı'nın gerçekten kemerli kubbeli yığma taştan 1778 yılında inşa edilmiş bir kervansarayda bulunduğunu belirtmek isteriz. Kemeraltı'nın göbeğindeyiz bir başka deyişle.


Çankaya Metro durağı tarafından gelinmek istendiğinde, içinde bulunduğumuz Kızlarağası Hanı Tarihi Hisar Camii'nin bitişiğinde. Fevzi Paşa Bulvarında 899 Sokaktan içeri girdiğinizde hemen caminin sağında hanın içinde. Meşhur Konak saat Kulesinden gelmek isterseniz bunu bir harita ile daha iyi anlatabiliriz:)


Haritaların yetersiz kaldığı noktada Işıl Takı'ya Saat Kulesinden kısa bir yolculuğa dair bir gezinti videosu izlemek istersen aşağıya göz at:




Kızlarağası Hanı'nın Çuha Bedesteni Kapısından girdiniz mi hemen ileride solda Işıl Takı tam karşınızda olacak!

Işıl Takı

İnci Set
Müşteri için Dizilen Özel Tasarım İnci Set

İnci Kolye
Müşteri için Özel Tasarlanan Drop İnci Kolye

Işıl Takı, altın modeli, pırlanta işçiliği suyolu gelin setleri, alyanslar, tektaş ve beştaş yüzükler, geniş inci ara parça koleksiyonu, ücretsiz ve hızlı inci dizimi imkanı ve kaliteli doğal havuz inci dizileri ile size en uygun hizmeti sunuyor. Göz atmak için tıklayın


görüşmek üzere!

8.166 görüntüleme0 yorum
isiltaki tarihce
ringsize
bottom of page