top of page

İzmir Express Teslimat İçin Ne Yapmalıyım?

Güncelleme tarihi: 21 Kas 2023



Hızlı Kurye Teslimatı

Yılbaşı, doğum günü, evlilik yıldönümü veya diğer özel günleriniz için sevdiklerinize sürpriz bir hediye almak gönlünüzden geçti ama iş güç yoğunluk derken zaman akıp gitmiş…Çarşıya çıkmak, şehir trafiğini aşmak, hediye seçmek için vakit kalmamış. Hele bir de şehir dışında sevdiklerinizden uzakta iseniz türlü türlü imkansızlıklar etrafınızı sarmış olabilir. Endişe etmeyin, siz hiç yorulmadan, beğendiğiniz en güzel hediyeyi sevdiklerinize en kısa sürede iletmek Işıl Takı ile çok kolay.



Işıl Takının geniş gümüş takı katologlarında çok tatlı, havalı birbirinden güzel binlerce gümüş kolye, gümüş küpe, gümüş bileklik, gümüş yüzük, takım ve setler mevcut. Kolayca harika bir hediye seçebilir, İzmir şehir içindeki teslimat adresine aynı gün veya ileri tarihli olarak özel kurye hizmeti ile iletilmesini sağlayabilirsiniz.







Işıl takı hediye kutuları
Hediyelerinize Not Eklemeyi Unutmayın!

Seçtiğiniz ürünler, Işıl Takı tarafından özenle paketlenir ve hediye kutularına konulur. Ayrıca siz de sevdiklerinize iletmek istediğiniz küçük bir not ile hediyenizi renklendirebilirsiniz. Notunuzun en güzel, sevimli ve anlamlı görsel tasarımlar ile iletilmesini sağlamak bizim işimiz.




Sevdikleriniz için seçtiğiniz hediyenin, Işıl Takı'nın İzmir Express Teslimat hizmetinden faydalanarak özel kurye ile aynı gün içinde adrese teslim edilmesini sağlayabilirsiniz!


Işıl takı'nın Express Teslimat hizmetinden nasıl yararlanabileceğinizi aşağıda adım adım açıklayarak bu süreci kolaylıkla ve en hızlı şekilde gerçekleştirebilmenize yardımcı olmaya çalıştık.


İzmir şehir merkezine kurye ile aynı gün veya istenilen tarih ve saatte teslimat hizmeti 871 Sokak Konak İzmir’deki mağazamıza en fazla 25 Km uzaklıktaki adreslere verilmektedir. Daha uzaktaki adreslere normal standart kargo ile ürünleriniz iletilir. Kendiniz Km ölçmenize gerek yoktur. Web sitemiz adresinize göre mesafeyi kendisi ölçerek size ilgili seçenekleri sunar.


Aynı gün içinde teslimatlar için sipariş saatinin, 15 Km’ye kadar olan taleplerde saat 13’den önce, 25 km’ye kadar olan siparişlerde saat 12’den önce verilmesi gerekmektedir.


Aynı gün içinde acil teslimat yapılmasını istiyor ve son sipariş saatini kaçırdı iseniz lütfen bizimle iletişime geçin size yardımcı olmaya hazırız. Ancak, saat 13’den sonra verilen hızlı teslimat siparişlerin kurye hizmetlerinde bizden kaynaklı olmayan gecikmeler (yol, trafik, uygunluk vb) yaşanabilmektedir.


Web sitemiz Google Maps tabanlı bir sistemle mesafe ölçer. Bu nedenle adres bilgilerinizi girerken sitemiz otomatik önerilerde bulunacaktır. Adresinizi bu önerilerden (Mahalle, Sokak/Cadde, No) seçip ayrıntıları (Apartman/site adı, Kat, Daire) manuel tamamlamanız doğru mesafe ölçülmesine yardımcı olur.  Adres bilgileriniz çıkmıyor ise lütfen posta kodunuzu yazmayı unutmayınız.


Adresiniz 15 Km den yakın ise siparişinizin Teslimat Yöntemi adımında, İzmir Express Teslimat (Mesafe<15Km) seçeneğini işaretleyin. (Adresiniz 15km den uzak ise bu seçeneği göremezsiniz)  Bu aşamada alt bölümde ‘Bir Seçenek Seçin’ kısmına tıklayarak aynı gün veya ileri tarihli teslimat seçebilirsiniz. (Son sipariş saati 13’den sonra aynı gün teslimat seçeneği görülmeyecektir.)



Işıl takı Express Teslimat Hizmeti
İzmir Express Teslimat Hizmeti Seçimi

 

Adresiniz 15Km ile 25Km arasında bir uzaklıkta ise, İzmir Express Teslimat (15<Mesafe<25Km) seçeneğini işaretleyin. (Adresiniz 25km den uzak ise bu seçeneği göremezsiniz)  Bu aşamada alt bölümde ‘Bir Seçenek Seçin’ kısmına tıklayarak aynı gün veya ileri tarihli teslimat seçebilirsiniz. (Son sipariş saati 12’den sonra aynı gün teslimat seçeneği görülmeyecektir.)


Teslimat adresiniz 25Km den fazla veya son sipariş saatini kaçırdı iseniz, üzülmeyin. Standart teslimat ile ertesi gün içinde teslimat yapılmasını sağlayabilir veya bizimle iletişime geçerek size sunabileceğimiz diğer çözümleri görüşebilirsiniz. Bize acil ulaşmak için telefeon (02324456960), e-posta (isiltakigumus@gmail.com) ve Instagram DM’yi deneyin. (Instagram/isiltaki.gumus)


İşte bu kadar basit, kolay ve hızlı. Son dakikaya kaldım diye endişe etmenize gerek yok. İzmir Hızlı Teslimat için sorularınız olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size yardımcı olmaya hazırız.

Takılarınız iyi günlerde kullanılsın, sevdiklerinizin ışıltısını herkes görsün!

Sevgilerle

Işıl Takı

157 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
isiltaki tarihce
ringsize
bottom of page